VÅRA LEVERANTÖRER

Vi arbetar hela tiden med att söka leverantörer av nya högkvalitativa och prisvärda produkter för att kunna ge dig som kund möjligheten att kombinera nytt och begagnat och skapa en bra totallösning.

 • Brizley

  Brizley är en del av det
  skandinaviska designundret.

  Vi skapar och producerar högkvalitativa, miljömässigt hållbara kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

  Våra möbler är utvecklade tillsammans med erkända arkitekter och designers och tar en tydlig utgångspunkt i skandinavisk designtradition.

  Genom ett modernt formspråk sprunget ur ett genuint hantverk utstrålar våra produkter en stolthet i vår skandinaviska bakgrund samtidigt som vi omfamnar och utvecklar internationella influenser.

 • Hjort Knudsen

  Det är vårt mål att kontinuerligt kunna erbjuda förstklassiga möbler med modern utformning och bästa möjliga sittkomfort.

  Vi arbetar utifrån riktlinjen att du som kund ska få mest valuta för dina pengar.

  Hjort Knudsen tar fullt ansvar för hela möbeltillverkningsprocessen. Vi ansvarar själva för designarbetet och produktutvecklingen sker i våra egna fabriker, där vi testar alla nya möblers funktionalitet och sittkomfort.

 • Belid

  Varberg är en kustnära stad, där salta havsbad möter böljande skogslandskap. I denna vackra miljö har BELID under decennier tillverkat svensk belysning, traditionellt hantverk mixat med automatiserade produktsionslinjer, i allt från order till leverans för att kontinuerligt öka kundnöjdheten. 

   

  Belid har egen design-, konstruktions- och prototypavdelning. Egen verkstad med verktygstillverkning utrustad med moderna maskiner för morgondagens höga krav. Armaturerna lackas i en line för lackering. Textilskärmarna tillverkas i vår syfabrik. Monteringen sker i ändamålsenliga lokaler med eget lager och erbjuder snabb leverans till våra kunder.

   

  I vårt samarbete med egna och externa designers sätter vi trender inom belysning och arbetar för att prducera designade armaturer med teknisk innovativa lösningar med hög ljuskomfort.

 • Pinjeform

  En ny aktör som varit med länge.

  Pinjeform skapades egentligen för att ta erfarenheten från svensk möbelmarknad till en ny nivå. Genom att berika vår fina designtradition med
  varumärken som inspirerats av andra länders formspråk och uttryck.

  Hittills är sortimentet hämtat från Tjeckien och Italien, i båda fall
  en med italiensk design som adelsmärke. Givetvis med kvalitet och hantverkskunnande som självklara ingredienser.

  Men runt hörnet väntar nya spännande alternativ från södra Europa.

  Det är så vi vill ha det. Att sitta still skapar ingen utveckling. Att ha
  blicken riktad mot outforskade marknader kan innebära nya influenser och
  upplevelser för ditt företag.

 • Bellus

  Bellus grundades 1997 med visionen att göra möbler som skapar värme och känsla till omgivningen i ditt hem. Främst soffor och sängar.

 • RGE

   R.G.E AB är ett ungt möbelföretag med egen designavdelning och produktutveckling.
  Företaget utvecklar i första hand möbler för hem miljö med ett modernt skandinaviskt formspråk och med funktion som ledord, ”Function meets form”.
  Möblerna representerar mellanprisklassen och riktar sig till en bred kundgrupp.

   

  www.rge.se

 • Toplux

  I Toplux arbetsstolar kombineras kvalitet, ergonomi och elegant design. I Toplux mångsidiga sortiment finns de rätta stolarna för såväl offentliga utrymmen, läroanstalter som hem- och företagskontor. Alla stolar har minst två års garanti.

  www.toplux.fi

 • AB Edsbyverken

  AB Edsbyverken grundades 1899. Att producera möbler har ända sen företagsstarten varit den huvudsakliga verksamheten, även om Edsbyverken under en lång period var känt som en av världens större skidproducenter.

  Företaget som är ett helägt dotterbolag till EdsbynSenab AB har fabrik och huvudkontor beläget i Edsbyn i Hälsingland.

  Utöver ett omfattande standard-sortiment har vi med en flexibel produktionsapparat och en kunnig personal utvecklat möjligheterna till kundanpassning. Kundunika lösningar, modifierad standard eller framtagning av nya produkter för projekt är idag en väsentlig del av Edsbyverkens produktion.

  Mer än 2/3 delar av vårt sortiment är märkt med Möbelfakta och vi är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

  www.edsbyn.com

 • Sarpsborg Metall

  Vi är ett modernt och aktivt företag med över 60 års erfarenhet i branschen. Genom vår egen design och tillverkning, erbjuder vi ett varierat och flexibelt utbud av genomtänkta funktioner och användarvänliga lösningar. I samarbete med designers och arkitekter kan vi skräddarsy lösningar efter dina behov och lokaler. Försäljning av våra produkter sker via våra återförsäljare i hela skandinavien.

  Sarpsborg Metall – 60 år i branschen

  www.sarpsborgmetall.se

 • Basic Collection

  Basic Collection tillverkar möbler för offentlig miljö i Tranås vid sjön Sommen.
  Produkterna vänder sig till dig som värdesätter funktion & kvalité till ett attraktivt pris. Du får alltid marknadens längsta garantier, 7års produktgaranti! Basic Collections möbler används hos privata företag, restauranger, skolor och konferensanläggningar.

  www.basiccollection.se