VÅRA LEVERANTÖRER

Vi arbetar hela tiden med att söka leverantörer av nya högkvalitativa och prisvärda produkter för att kunna ge dig som kund möjligheten att kombinera nytt och begagnat och skapa en bra totallösning.

 • Basic Collection

  • Din Basic Collection möbel är utvecklad och tillverkad i Tranås med utgångsläget att användas varje dag året runt i offentliga utrymmen på privata företag, restauranger, skolor och konferensanläggningar.
  • Vi lämnar marknadens längsta garantier.
  • 7 års garanti på hela vårt sortiment, på tyger lämnar vi 3 års garanti.

  http://www.basiccollection.se

 • Lotus Furniture

  Lotus Furniture föddes ur idén att slippa krångel och långa leveranstider när möbler till den offentliga miljön ska köpas in. Alla företag ska ha råd att köpa in möbler av hög kvalité som både är snygga och funktionella och passar hela kontoret eller arbetsplatsen.

  http://www.lotusfurniture.se

 • Lintex

  Stilsäkra och funktionella detaljer till kontoret. Whiteboards på hjul och av glas i massor av färger och utföranden. Ljudabsorbenter och anslagstavlor mm.

  http://www.lintex.se

 • LD Seating

  LD seating has always striven to capture its clients’ attention with the quality and unique design of its seating furniture. We are aware of how important it is to fulfil our clients’ expectations. That is why we place such emphasis on ergonomics, design, safety and quality in the least detail of our products.

  http://www.ldseating.com

 • Kondator

  Kondator erbjuder sina kunder en kontorsmiljö som fungerar
  både för kroppen och ögat. De har lång erfarenhet av
  produktutveckling med fokus på kontoret och dess miljö.
  Idag arbetar de med deras bassortiment samt med kund-
  anpassningar för att kunna anpassa sig efter kundens
  unika önskemål i olika projekt. Till största del tillverkar
  och säljer de idag egenutvecklade produkter, med deras
  egna patent kopplade till produkterna. 

  http://www.kondator.se

 • Back App

  Back Apps syfte är att utveckla, tillverka och sälja stolar som tränar de stabiliserande ryggmusklerna i ryggen medan du sitter, för att hjälpa människor över hela världen att nå bättre hälsa och välbefinnande.

  https://backapp.eu/sv/

 • Brizley

  Brizley är en del av det
  skandinaviska designundret.

      Vi skapar och producerar högkvalitativa, miljömässigt hållbara kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

 • Belid

  Varberg är en kustnära stad, där salta havsbad möter böljande skogslandskap. I denna vackra miljö har BELID under decennier tillverkat svensk belysning, traditionellt hantverk mixat med automatiserade produktsionslinjer, i allt från order till leverans för att kontinuerligt öka kundnöjdheten. 

   

  Belid har egen design-, konstruktions- och prototypavdelning. Egen verkstad med verktygstillverkning utrustad med moderna maskiner för morgondagens höga krav. Armaturerna lackas i en line för lackering. Textilskärmarna tillverkas i vår syfabrik. Monteringen sker i ändamålsenliga lokaler med eget lager och erbjuder snabb leverans till våra kunder.

   

  I vårt samarbete med egna och externa designers sätter vi trender inom belysning och arbetar för att prducera designade armaturer med teknisk innovativa lösningar med hög ljuskomfort.

 • Pinjeform

  En ny aktör som varit med länge.

  Pinjeform skapades egentligen för att ta erfarenheten från svensk möbelmarknad till en ny nivå. Genom att berika vår fina designtradition med
  varumärken som inspirerats av andra länders formspråk och uttryck.

  Hittills är sortimentet hämtat från Tjeckien och Italien, i båda fall
  en med italiensk design som adelsmärke. Givetvis med kvalitet och hantverkskunnande som självklara ingredienser.

  Men runt hörnet väntar nya spännande alternativ från södra Europa.

  Det är så vi vill ha det. Att sitta still skapar ingen utveckling. Att ha
  blicken riktad mot outforskade marknader kan innebära nya influenser och
  upplevelser för ditt företag.

 • Toplux

  I Toplux arbetsstolar kombineras kvalitet, ergonomi och elegant design. I Toplux mångsidiga sortiment finns de rätta stolarna för såväl offentliga utrymmen, läroanstalter som hem- och företagskontor. Alla stolar har minst två års garanti.

  www.toplux.fi

 • AB Edsbyverken

  AB Edsbyverken grundades 1899. Att producera möbler har ända sen företagsstarten varit den huvudsakliga verksamheten, även om Edsbyverken under en lång period var känt som en av världens större skidproducenter.

  Företaget som är ett helägt dotterbolag till EdsbynSenab AB har fabrik och huvudkontor beläget i Edsbyn i Hälsingland.

  Utöver ett omfattande standard-sortiment har vi med en flexibel produktionsapparat och en kunnig personal utvecklat möjligheterna till kundanpassning. Kundunika lösningar, modifierad standard eller framtagning av nya produkter för projekt är idag en väsentlig del av Edsbyverkens produktion.

  Mer än 2/3 delar av vårt sortiment är märkt med Möbelfakta och vi är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

  www.edsbyn.com

 • Sarpsborg Metall

  Vi är ett modernt och aktivt företag med över 60 års erfarenhet i branschen. Genom vår egen design och tillverkning, erbjuder vi ett varierat och flexibelt utbud av genomtänkta funktioner och användarvänliga lösningar. I samarbete med designers och arkitekter kan vi skräddarsy lösningar efter dina behov och lokaler. Försäljning av våra produkter sker via våra återförsäljare i hela skandinavien.

  Sarpsborg Metall – 60 år i branschen

  www.sarpsborgmetall.se

 • Basic Collection

  Basic Collection tillverkar möbler för offentlig miljö i Tranås vid sjön Sommen.
  Produkterna vänder sig till dig som värdesätter funktion & kvalité till ett attraktivt pris. Du får alltid marknadens längsta garantier, 7års produktgaranti! Basic Collections möbler används hos privata företag, restauranger, skolor och konferensanläggningar.

  www.basiccollection.se

 • Matting AB

  Matting AB är en av Sveriges största leverantörer och tillverkare av produkter för den ergonomiska arbetsplatsen samt mattor för alla miljöer.
  Funktion, ergonomi och arbetsmiljö är företagets ledord.

  www.matting.se

 • String

  Stringhyllan designades 1949 av Nils Strinning.
  Hyllorna är praktiska och strukturen är lätt, men stabil. Den är enkel att montera och hyllplanen kan med lätthet flyttas. Hyllor med olika djup kan kombineras i samma uppsättning. Behövs mer hyllplats är det bara att lägga till en gavel eller några hyllplan. Den passar lika bra på en stor som en liten vägg. Detta och den minimaliska tidlösa designen är anledningen att string® fortfarande väcker uppmärksamhet efter 60 år.

  www.string.se