VÅRA SAMARBETSPARTNERS

 • Kompletta lösningar för alla typer av e-handel

  Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta och flexibla lösningar med mobilvänlig responsiv design för alla typer av e-handel. Oavsett om du är en stor eller liten e-handlare så kan Wikinggruppen hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning.

  Wikinggruppens hemsida

 • Leg sjukgymnast/ergonom Lena Nilsson

  spec. ortopedisk medicin
  spec. akupunktur/smärtbehandling.
  spec. belastningsergonomi

  Lena har över 20 års erfarenhet från primärvård, företagshälsovård och smärtbehandling och är specialiserad på att undanröja skadliga belastningar och förebygga framtida besvär från muskler och leder.

  Lena hjälper er att ta ett helhetsgrepp på arbetsplatsens utformning genom att göra en ergonomisk kartläggning med personlig utbildning/rådgivning samt behovsinventering.

  Med utgång från kartläggningen får du/ni sedan ett utrustningsförslag med individuell anpassning av era arbetsplatser.

  Ring 070-623 15 99 och lämna ett meddelande så tar Lena kontakt med er.

 • Leasepro

  Leasepro är en säljinriktad helhetsleverantör av finansiella tjänster. De erbjuder hyra och leasing, operationell som finansiell.
  Leasepro lägger stort fokus på Kunskap, Flexibilitet och Engagemang, för att tillsammans med er nå optimala finansieringslösningar helt anpassade till objekt, syfte och funktion.

  Varubolaget i Hälsingland AB i samarbete med Leasepro Nordic AB erbjuder fördelaktiga hyres- och leasingvillkor avseende kontorsmöbler och tillhörande utrustning.

  www.leasepro.se